Képregényeink - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Képregényeink

Képregényeink 2016 óta készülnek az Original Comix név alatt, digitális és analóg formában.  Amennyiben listánkat végigböngészed áttekintést kaphatsz valamennyi, az elmúlt években általunk készített ingyenes és megvásárolható kiadványainkról is. Mindegyik képregény kötet borítójára kattintva beleolvasót is találhatsz, így vásárlás előtt el tudod dönteni, hogy mennyire tetszik számodra a történet. A lista közel sem teljes hiszen most is dolgozunk újabb kiadványokon. Azonban ha szeretnél naprakész maradni megjelenő és korábbi köteteinkkel kapcsolatban, akkor kövess minket Facebookon és Instagramon is.

 

Stalwart

Stalwart

"A Valhax Projekt'
Bővebben
KOHO - A bukottak háborúja képregény

KOHO

"A bukottak háborúja"
Bővebben
Nekronin 1 - Mimikri képregény

Nekronin 1

"Mimikri"
Bővebben
Nekronin 1 - Mimikri és más történetek képregény

Nekronin 1

"Mimikri és más történetek"
Bővebben
Nekronin 2 - Szellemtangó képregény

Nekronin 2

"Szellemtangó"
Bővebben
Nekronin 3 - Szellemtangó képregény

Nekronin 3

"A semmi szívében"
Bővebben
Emberiség Borító

Emberiség

"A felismerés"
Bővebben
Halloween Borító

Váratlan vendég

''Halloween éjjele"
Bővebben
Nekromesék képregény

Nekromesék

"Szellemes játékok"
Bővebben
Nekromesék - Virgács képregény

Virgács

"Virgács"
Bővebben
Szuperkór

Szuperkór

"Nagy fejetlenséggel"
Bővebben

Képregényeink és Ti

Ezen képregényeink se jöhettek volna létre lelkes támogatóink és rajongóink nélkül. Ez úton szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani annak aki segítette és segíti munkánkat. Akár azzal hogy meglátogatott minket a rendezvényeken, vagy vásárolt a kiadványainkból, mindegyik nagyon sokat jelent számunkra. A továbbiakban is igyekszünk rászolgálni a bizalmatokra, továbbra is minőségi és egyedi képregények alkotásával.Ha érdekel, hogy hogyan is készülnek képregényeink, akkor az alkotás folyamatába nyerhetsz betekintést a Hírek oldalon. Itt folyamatosan igyekszünk fontos és érdekes pillanatokat megosztani, legyen az akár fesztivál vagy egy új cím bejelentése.

 

Támogasd munkánkat

Amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel, és szeretnél még több alkotást látni Tőlünk akkor támogasd az alkotókat. Hogy ezt miként teheted meg? Vásárolj képregény kiadványaink egyikéből, vagy pénzbeli adománnyal is hozzá járulhatsz munkánkhoz. Így biztosítod, hogy a jövőben még rengeteg, minőségi kiadvánnyal szórakoztathassunk Benneteket. Nagyon szépen köszönjük!

  • Kids autism treatment
  • Лечение атрофии зрительного нерва
  • Optic nerve atrophy treatment
  • Лікування аутизму стовбуровими клітинами