Nekronin 2 - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Nekronin 2

Szellemtangó

Nekronin 2, Szellemtangó. A férfi, akit jobb híján Nekroninnak nevezünk, csapdába sétált. Egy csecsemő sírása és egy féltő anyai hang régi, alvó emlékeket ráztak fel az elméjében. Ki is kárhoztatná ezért? De hazugság volt, pont olyan hazugság, ami a férfi egész életét kísérte.

Egy nő, aki csak Lin néven mutatkozott be, veszélyes méreggel csalta tőrbe a halottidéző barbárt, aki kénytelen volt vele tartani, láncra verve, akár valami rabszolga. Nem ez volt az első eset, de erről majd máskor mesélünk… Hogy miért engedte, hogy ezt tegyék vele? Miért nem hagyta inkább, hogy a méreg elvégezze a dolgát és a szenvedésnek vége legyen? A válasz nagyon egyszerű. Meg akart halni, meg akart bűnhődni mindenért – ez bizony igaz – de nem így, és főleg nem most! Három másodperc az élet! – Ezt meg az apja mondta sokszor, amikor ő és szeretett testvére, Anro még gyerekek voltak. A sors különös fintora, hogy a mi barbárunk mindkettőjükkel végzett azóta. Nekronin ezért most felejteni akar, feledni mindent, ami idáig űzte, de úgy tűnik ehhez a halottak szellemainek is lesz egy-két keresetlen szava…

Írta
Varga Bálint Bánk

Borító
Nóthóf Ferenc

Rajz
Barta Szabolcs

Színek
Ilia Zsolt

Korrektúra
Boros Katalin

Tördelés
Nóthóf Tamás

Oldalszám
28 oldal

Stílus
Dark fantasy

Kiadás Éve
2018

Olvass bele

Amennyiben tetszett a beleolvasó akkor rendeld meg tőlünk a képregényt online. Vagy látogass el valamelyik képregényes rendezvényre amelyen részt veszünk, és vedd meg tőlünk személyesen a kiadványt. Minden visszajelzés számít, ezért nyugodtan oszd meg velünk gondolataidat a képregényről. Akár facebookon vagy instagramon. Jó képregény olvasást!