Képregény - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

About Original Comix

Az Original Comix ötlete Barta Szabolcs fejéből pattant ki. Számára egy gyerekkori álom volt, hogy saját képregényeket készítsen, és mindezt egy önálló csapatnév alatt hozhassa létre.

 

2016 év végén a Nekronin 1-el megszületett az Original Comix. A csapat célkitűzése a minél magasabb színvonalú, illetve saját történeten alapuló képregények készítése a képregényrajongók számára.

 

A csapat megalakulása óta Nekronin történetének bemutatásán dolgoznak teljes erőbedobással. Ezen kívül azonban rengeteg ötletük van amit a jövőben illetve a közeljövőben szeretnének megvalósítani.Ezért döntettek úgy, hogy 2020-ban aktívan dolgozni kezdenek más történetek megalkotásán is. Ezen új történeteknek írását valamint rajzolását, színezését is Barta Szabolcs és Ilia Zsolt végzi. Új történetekkel illetve megközelítéssel szeretnék még inkább az olvasók igényeit kielégíteni, valamint még magasabb szintre emelni a magyar képregények színvonalát.

 

Fontos számukra az egyre erősödő magyar képregény kultúra támogatása, ápolása, és ennek a világának a megismertetése minél szélesebb közönséggel.

Original Comix története
Stalwart
Stalwart
Stalwart
Stalwart

Stalwart

The Valhax Project
  1. Drent Cityben tombol az erőszak és a korrupció. Mindent egy bűnbanda tart a kezében. Az igazságszolgáltatás szinte megszűnt létezni. John Stalwart nyomozó az egyetlen, aki a hatalmas korrupció és a mesterségesen generált rettegés ellenére úgy dönt, hogy lépnie kell. Meg akarja változtatni a várost, egy jobb, biztonságosabb, élhetőbb hellyé szeretné tenni. A KBO ügynökeként megerősített biomechanikus testtel és átlagon felüli képességekkel veszi fel a harcot a város rettegett gonosztevői ellen. Ebből a történetből kiderül, hogy hogyan vált városa reményévé egy becsületes ember a bűnözés mocskától bűzlő pokolban. Ahogy főhősünk mondaná: „Nem győzhet mindig a gonosz.”

Format: A4 | Written by: Szabolcs Barta & Zsolt Ilia | Cover art by: Szabolcs Barta & Zsolt Ilia | Pencil and ink by: Szabolcs Barta | Colors by: Zsolt Ilia | Lettering by: Szabina Szenográdi & László Wimmer | Page count: 60 pages | Genre: SCIFI Noir

Format
A4

 

Written by

Szabolcs Barta

Zsolt Ilia

 

Cover art by

Szabolcs Barta
Zsolt Ilia

 

Pencil and ink by

Szabolcs Barta

 

Colors by

Zsolt Ilia

 

Lettering by

Szabina Szenográdi
László Wimmer

 

Page count

60 pages

 

Genre
SCIFI Noir

Official Trailer

Sample pages

stay in touch

You can find all our contact information in this section. We are interested in your opinions, so if you liked our graphic novel or the artworks, write to us on Instagram / email. We are happy to answer your questions.

Stalwart Sample 01

Follow us on social media

Follow us on these platforms for updates about Stalwart, behind the scenes content, videos and much more. 

Contact & order

Do you wanna order your graphic novel? Hit the link below.

Business inquiries

If you want to make an interview with us, or jus support our team, or have an interesting idea which maybe interest us just drop us a line.
ocxart@gmail.com

Stalwart Sample 01
Stalwart Sample 02
  • Kids autism treatment
  • Лечение атрофии зрительного нерва
  • Optic nerve atrophy treatment
  • Лікування аутизму стовбуровими клітинами