Nekronin 3 - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Nekronin 3

A semmi szívében

Nekronin 3, A semmi szívében. A második Nagy Civilizáció bukása után az ember már sohasem talált magára. A Hold ketté­hasadt és ­fejetlen óriások járták a világot. A bombák ­mérhetetlenül vén dolgokat vertek fel álmukból. A halottidéző északi barbárok földjén megborul a több száz éves rend, miután egy férfi elárulja a törzsét és úgy dönt, zarándokútra indul a tizenkét keleti városállam felé.

A kezéhez azonban ősi vér tapad, és a szellemek ­lassan az őrületbe kergetik, ha nem talál gyógymódot lelke elmérgesedett sebeire. Ez a történet egy férfiról szól, akit korokkal később egyesek prófétaként emlegetnek, mások a pokol hírnökeként átkozzák majd nevét.

Ezen a kiadás tartalmazza a már korábban online megjelent rövid Nekronin történeteket is (Nekromesék – Szellemes játékok, Nekromesék – Virgács).

Írta
Varga Bálint Bánk

Borító
Nóthóf Ferenc

Rajz
Barta Szabolcs

Színek
Ilia Zsolt

Korrektúra
Boros Katalin

Tördelés
Szenográdi Szabina,
Wimmer László

Oldalszám
32 oldal

Stílus
Dark fantasy

Kiadás Éve
2019

Olvass bele

Amennyiben tetszett a beleolvasó akkor rendeld meg tőlünk a képregényt online. Vagy látogass el valamelyik képregényes rendezvényre amelyen részt veszünk, és vedd meg tőlünk személyesen a kiadványt. Minden visszajelzés számít, ezért nyugodtan oszd meg velünk gondolataidat a képregényről. Akár facebookon vagy instagramon. Jó képregény olvasást!