Videók - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

videók

Ezen az oldalon megtalálhatjátok az összes youtube-ra készült videós tartalmunkat. Interjúk, kulisszák mögötti videók, rendezvény beszámolók. Nézz bele, és összd meg velünk véleményed. Ha inkább olvasnál akkor azt itt teheted meg.

 

Igyekszünk minél többféle és változatos tartalmat készíteni Számotokra. Emiatt kezdtünk bele az Ember a Képregény Mögött sorozatba is, amelyben bemutatunk nektek magyar alkotókat, illetve megmutatjuk mit és hogyan csinálnak, hogyan jutottak el oda ahol most tartanak. Ezen sorozatunk mellett továbbá magyarázó videókat is készítünk, melyekben kicsit részletesebben is elmeséljük, hogy mit miért is csinálunk az alkotás során. Ezzel is próbáljuk segíteni és szórakoztatni a képregény iránt érdeklődőket, és a leendő alkotókat. Ezen kívül minden képregényes rendezvényről szoktunk készíteni összefoglaló videót, amiben bemutatjuk hogy milyen is volt egy-egy rendezvény. Így könnyen kaphat ízelítőt a fesztiválok, börzék hangulatából az is aki még nem volt soha, vagy az aktuális eseményre valamilyen oknál fogva nem jutott el. Jó szórakozást a videóinkhoz!

Videók - Ember a Képregény Mögött 2. évad

Támogasd munkánkat

Amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel, és szeretnél még több képregényt látni Tőlünk akkor támogasd az alkotókat. Hogy ezt miként teheted meg? Vásárolj kiadványaink egyikéből, vagy pénzbeli adománnyal is hozzá járulhatsz munkánkhoz. Így biztosítod, hogy a jövőben még rengeteg, minőségi kiadvánnyal szórakoztathassunk Benneteket. Nagyon szépen köszönjük!

  • Kids autism treatment
  • Лечение атрофии зрительного нерва
  • Optic nerve atrophy treatment
  • Лікування аутизму стовбуровими клітинами