Nekronin 1 - Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Nekronin 1

Mimikri

Nekronin 1, Mimikri. A második Nagy Civilizáció bukása után az ember már sohasem talált magára. A Hold ketté­hasadt és ­fejetlen óriások járták a világot. A bombák ­mérhetetlenül vén dolgokat vertek fel álmukból. A halottidéző északi barbárok földjén megborul a több száz éves rend, miután egy férfi elárulja a törzsét és úgy dönt, zarándokútra indul a tizenkét keleti városállam felé.

A kezéhez azonban ősi vér tapad, és a szellemek ­lassan az őrületbe kergetik, ha nem talál gyógymódot lelke elmérgesedett sebeire. Ez a történet egy férfiról szól, akit korokkal később egyesek prófétaként emlegetnek, mások a pokol hírnökeként átkozzák majd nevét.

 

Ezen a kiadás tartalmazza a már korábban online megjelent rövid Nekronin történeteket is (Nekromesék – Szellemes játékok, Nekromesék – Virgács).

Írta
Varga Bálint Bánk

 

Borító
Nóthóf Ferenc

 

Rajz
Barta Szabolcs

 

Színek
Ilia Zsolt

 

Tördelés
Nóthóf Tamás

 

Oldalszám
32 oldal

 

Stílus
Dark fantasy

 

Kiadás Éve
2017

Olvass bele

Amennyiben tetszett a beleolvasó akkor rendeld meg tőlünk a képregényt online. Vagy látogass el valamelyik képregényes rendezvényre amelyen részt veszünk, és vedd meg tőlünk személyesen a kiadványt. Minden visszajelzés számít, ezért nyugodtan oszd meg velünk gondolataidat a képregényről. Akár facebookon vagy instagramon. Jó képregény olvasást!