Képregény rendelés | Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Képregény rendelés

Nekronin 1 újrakiadás és Nerkonin 3 képregény

Képregény rendelés közvetlenül partnereünk webshopjából! Tőlük könnyen és gyorsan meg tudjátok rendelni kiadványainkat. Kattints a logóra és már indulhat is a vásárlás!:)

Képregény rendelés közvetlenül tőlünk

Minden nagyobb képregényes eseményen részt szoktunk venni, így ha szeretnél velünk személyesen találkozni, esetleg dedikáltatni képregényedet. Akkor figyeld facebook oldalunkat, ahol közzé tesszük hogy legközelebb hol találkozhatsz majd velünk. Valamint ha a lenti űrlapot kitöltöd akkor e-mailben is értesítünk róla, és első kézből értesülhetsz megjelenő újdonságainkról is.

Olvass bele

Vásárlás előtt szeretnél beleolvasni köteteinkbe? Erre is van lehetőséged! Oldalunkon, az összes általunk készített képregényhez készítettünk beleolvasót, az alábbi linkre kattintva böngészhetsz közöttük.

Támogasd munkánkat

Amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel, és szeretnél még több képregényt látni Tőlünk akkor támogasd az alkotókat. Hogy ezt miként teheted meg? Vásárolj kiadványaink egyikéből, vagy pénzbeli adománnyal is hozzá járulhatsz munkánkhoz. Így biztosítod, hogy a jövőben még rengeteg, minőségi kiadvánnyal szórakoztathassunk Benneteket. Nagyon szépen köszönjük!

Rólunk röviden

Az Original Comix képregény-alkotó csapat tagjai megalakulásuk óta Nekronin történetének bemutatásán dolgoznak teljes erőbedobással. Ezen kívül azonban rengeteg ötletük van amit a jövőben illetve a közeljövőben szeretnének megvalósítani.Ezért döntettek úgy, hogy 2020-ban aktívan dolgozni kezdenek más történetek megalkotásán is. Ezen új történeteknek írását valamint rajzolását, színezését is Barta Szabolcs és Ilia Zsolt végzi. Új történetekkel illetve megközelítéssel szeretnék még inkább az olvasók igényeit kielégíteni, valamint még magasabb szintre emelni a magyar képregények színvonalát.