Szuperkór | Original Comix Magyar képregény-alkotó csapat Skip to content

Szuperkór

A nagy erő, nagy fejeltenséggel jár

Szuperkór, a nagy erő, nagy fejeltenséggel jár. Ezekben a rövid, pár kockás képregényekben bemutatjuk a szuperhősök fejetlen hétköznapjait. A második Nagy Őrült civilizáció bukása után a hősök már sohasem találtak magukra. Az elméjük ketté­hasadt és ­fejetlenség járta át világot. Az őrület és a megfékezhetetlen erő rászabadította a kétbalkezes hősöket a világra. Készüljetek!

Eredetileg ez a képregény fekete fehér formában jelent meg, majd később 2018-ban úgy döntöttünk, hogy kár lenne porosodni hagyni ezt a nagyszerű mini sztorit. Ekkor megszületett az elhatározás, és több rövidebb régi történet mellett ezt is újra kiadtuk online, immár színes verzióban. Így most sok-sok év után először, színes oldalakon újra élhetitek digitálisan a kalandod, amely az Emberiségről szól. Jó szórakozást kívánunk a történethez, reméljük sikerül egy kis önfeledt szórakozást okoznunk vele!

 

Írta & rajzolta
Barta Szabolcs

Színek
Ilia Zsolt

Stílus
Karikatúra

Kiadás Éve
2017

Megjelenés típusa
Digitális

Olvass bele

Szuperkór
Szuperkór
Szuperkór
Szuperkór
Szuperkór
Szuperkór

Amennyiben tetszett a beleolvasó akkor nézd meg további kiadványainkat is, és rendeld meg őket tőlünk online. Vagy látogass el valamelyik képregényes rendezvényre amelyen részt veszünk, és vedd meg tőlünk személyesen a kiadványt. Minden visszajelzés számít, ezért nyugodtan oszd meg velünk gondolataidat a képregényről. Akár facebookon vagy instagramon. Jó képregény olvasást!