Egy nehéz éven vagyunk túl, azonban 2021-ben sem tétlenkedtünk. Úgy tűnhetett, hogy semmi új dolog nem készül az OC boszorkánykonyhájában, azonban most lerántjuk a leplet legújabb képregényünkről, mely a “Stalwart – A Valhax projekt” címet viseli. A történet Barta Szabolcs és Ilia Zsolt munkája. A kiadvány különlegessége, hogy az eddig megszokott formátumtól eltérően, A4-es méretben jelenik meg a képregény. Így minden panel még jobban ki tud teljesedni, és még inkább láthatjátok mindazt a sok apró részletet amint egy-egy képen elhelyeztünk. A kiadvány 60 oldalas és Június 5-én, a 17. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon fog megjelenni. Ne maradj le, mentsd el a dátumot és találkozzunk a fesztiválon!

 

 

Addig is fogadjátok sok szeretettel a “Stalwart – A Valhax projekt” című képregényünkhöz készült hivatalos trailert!

 

 

Amennyiben tetszett amit láttál, akkor oszd meg másokkal is a képregény hírét. Jövő héten egy beleolvasóval is kedveskedünk Nektek, ahol kicsit bővebb betekintést kaphattok abba, hogy miként is fog kinézni a képregény.

 

 

A történetről röviden:

2142. Drent Cityben tombol az erőszak és a korrupció. Mindent egy bűnbanda tart a kezében. Az igazságszolgáltatás szinte megszűnt létezni. John Stalwart nyomozó az egyetlen, aki a hatalmas korrupció és a mesterségesen generált rettegés ellenére úgy dönt, hogy lépnie kell. Meg akarja változtatni a várost, egy jobb, biztonságosabb, élhetőbb hellyé szeretné tenni. A KBO ügynökeként megerősített biomechanikus testtel és átlagon felüli képességekkel veszi fel a harcot a város rettegett gonosztevői ellen. Ebből a történetből kiderül, hogy hogyan vált városa reményévé egy becsületes ember a bűnözés mocskától bűzlő pokolban. Ahogy főhősünk mondaná: „Nem győzhet mindig a gonosz.”

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

Amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel, és szeretnél még több képregényt látni Tőlünk akkor támogasd az alkotókat. Hogy ezt miként teheted meg? Vásárolj kiadványaink egyikéből, vagy pénzbeli adománnyal is hozzá járulhatsz munkánkhoz. Így biztosítod, hogy a jövőben még rengeteg, minőségi kiadvánnyal szórakoztathassunk Benneteket. Nagyon szépen köszönjük!

Recommended Posts