Ezt a videót azért állítottuk össze nektek, hogy megmutassuk miként is készült a Stalwart képregény. Mesélünk arról, hogy mi is az eredettörténete ennek a történetnek. Miért lapult a fiókban hosszú éveken át, és végül hogyan kelt életre, egy sokkal grandiózusabb formában mint amit először terveztünk. Igen, most sok év után elhagytuk a kis alakú füzet formátumot, és most gyönyörű A4-es formátumban készítettük el ezt a képregényünket. Így minden részlet sokkal jobban élvezhető, és maga a történet is sokkal grandiózusabbá válik így.


Beszélünk arról, is hogy miért pont a noir stílust választottuk és, hogy miként igyekeztünk ezt nem csak a rajzban hanem a színekben is megjeleníteni. Szóba kerül majd a képregény trailere is ami az elmúlt évben már megszokott animált stílusban készült. Megmutatjuk azt is, hogy a statikus képkockákat hogyan keltettük életre, milyen kihívások, nehézségek voltak mind a videó, mind a képregény készítése során. Reméljük sok érdekességet és újdonságot sikerül majd megtudnotok az „így készült a Stalwart” videónkból.


Reméljük találkozunk Június 5-én, a 17. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon, , ahol lehetőségetek lesz személyesen megvásárolni a képregényünket. Ha nem vásároltok akkor is szívesen látunk titeket, hogy beszélgessünk egy jót, válaszolhassunk élőben feltett kérdéseitekre.

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

Amennyiben egyet értesz célkitűzéseinkkel, és szeretnél még több képregényt látni Tőlünk akkor támogasd az alkotókat. Hogy ezt miként teheted meg? Vásárolj kiadványaink egyikéből, vagy pénzbeli adománnyal is hozzá járulhatsz munkánkhoz. Így biztosítod, hogy a jövőben még rengeteg, minőségi kiadvánnyal szórakoztathassunk Benneteket. Nagyon szépen köszönjük!

Recommended Posts